Actualitate

Week-endul şoferilor beţi şi fără permis. Câte amenzi au dat poliţiştii

Sâmbătă şi duminică, poliţiştii clujeni au făcut mai multe controale în trafic. Au fost prinşi şoferi beţi, fără permis sau care conduceau autovehicule neînmatriculate.

În timpul controalelor, poliţiştii au fost aplicat peste 270 sancţiuni contravenţionale. De asemenea, au fost constatate 10 infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, au fost ridicate în vederea suspendării 45 permise de conducere şi au fost reţinute 7 certificate de înmatriculare.

Un şofer de 41 de ani din Huedin a fost depistat în timp ce conducea un autovehicul pe strada Horea din localitate, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Conducătorului auto i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Un alt şofer băut a fost prins în Dej, ieri, în jurul orei 01.30, pe strada 1 Mai din localitate.

Tot ieri, a fost prins un şofer de 28 de ani din Gilău care conducea un autovehicul fără a poseda permis de conducere.


La data de 29 august, ora 19.10, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au depistat în trafic un tânăr, în timp ce conducea un autovehicul fără a poseda permis de conducere.

Conducătorul auto, de 19 ani, din judeţul Maramureş, a fost identificat de către poliţişti conducând un autoturism pe strada Aurel Vlaicu din Cluj-Napoca, neposedând permis de conducere.

abonare newsletter