Actualitate

Femeie moartă de câteva zile, găsită în stare de putrefacţie într-un apartament

Mai mulți locatari ai unui bloc de pe strada Gârlei din Gherla au solicitat ajutorul echipajelor de intervenție, după ce o vecină de-a lor nu a mai fost văzută de câteva zile.

sursa foto: someseanul.ro sursa foto: someseanul.ro

Bătrâna, o femeie de 80 de ani din Gherla, nu mai răspunsese la ușă celor care o vizitaseră în ultimele zile, iar vecinii acesteia au intrat la bănuieli când și-au dat seama că femeia nu mai ieșise din casă de câteva zile, astfel că seara trecută au sunat la 112, informează someseanul.ro.

La blocul de pe strada Gârlei din Gherla au intervenit două echipaje de pompieri, dotați cu o autoscară, o ambulanță dar și polițiștii.


Cu ajutorul autoscării, pompierii au ajuns până la etajul al treilea al blocului și au pătruns în apartamentul femeii printr-un geam.

Când au intrat în casă, pompierii au găsit-o pe bătrână întinsă pe pat, complet dezbrăcată. Potrivit primelor informații, aceasta decedase de mai mult timp, fiind găsită în stare de putrefacție.


Trupul neînsuflețit al femeii a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei, iar polițiștii urmează să stabilească ce s-a întâmplat în ultimele ore de viață ale femeii.

Ultimele Stiri
abonare newsletter