Actualitate

Moarte învăluită în mister! O femeie dispărută de acasă a fost găsită decedată într-o casă părăsită

Femeia în vârstă de 45 de ani, dispărută de la domiciliul acesteia din Mănăşturel încă din 28 iulie, a fost găsită astăzi moartă într-o casă părăsită de la marginea localităţii.

Gădălean Adriana a fost dată dispărută încă din 28 iulie, aceasta plecând voluntar de acasă. Ea a fost căutată timp de mai multe săptămâni, atât de săteni cât şi de poliţişti, dar nimeni nu a reuşit să îi dea de urmă. Astăzi însă, trupul acesteia a fost găsit într-o casă abandonată de pe marginea drumului care duce în sat, informează dejeanul.ro.

Poliţiltii au început o anchetă

Zona a fost imediat împânzintă de poliţişti şi criminalişti, care au prelevat probe şi au examinat cadavrul acesteia pentru a stabili care au fost cauzele morţii. Anchetatorii vor afla cu certitudine de ce a murit femeia, doar în urma necropsiei care va fi efectuată vineri.


Avea un soţ violent

Cunoscuţii femeii spun că viaţa acesteia nu era tocmai uşoară, din cauza soţului, care când consuma alcool, devenea violent. Aceştia spun că de nenumărate ori femeia a fost nevoită să fugă de acasă pentru a se ascunde de soţul violent. Tot apropiaţi ai femeii au precizat sursei citate că aceasta ar fi fost bătută cu doar o zi înainte de a dispărea, dar informaţia nu a fost deocamdată confirmată de poliţişti.

Oamenii legii îl vor audia pe bărbat pentru a afla în ce circumstanţe a plecat soţia sa de la domiciliu şi dacă acesta are vreo implicare. Poliţiştii spun că la prima examinare a cadavrului, nu au fost găsite urme vizibile de violenţă. Cercetările sunt continuate de IPJ Bistriţa Năsăud, întrucat imobilul în care a fost găsită femeia se află chiar la limita dintre judeţe, zona fiind sub competenţa oamenilor legii din judeţul vecin.

Ultimele Stiri
abonare newsletter