Actualitate

UPDATE: Cine este tânăra găsită spânzurată într-o pădure din Dej

Cadavrul unei tinere a fost găsit spânzurat în această dimineaţă într-un copac de la marginea unei alei din Pădurea Bungar din Dej. Tânăra era o cosmeticiană respectată din Dej şi a fost plecată în străinătate alături de iubitul ei. Calvarul tinerei a început după ce şi-a încheiat relaţia cu iubitul ei. Cei doi s-au despărţit în urmă cu trei luni, iar tânăra a trecut cu greu de despărţire şi a început un tratament pentru tratarea depresiei. Psihologul Daniel David a explicat pentru Monitorul de Cluj când şi cum se instalează depresia.

UPDATE: Pe tânăra din Dej o cheamă Andrada şi a studiat la Universitatea Babeş-Bolyai. Andrada era respectuoasă şi politicoasă, susţin vecinii ei. Aceasta a fost plecată în străinătate, iar de o lună s-a întors acasă unde a petrecut timp cu familia. Tânăra era o cosmeticiană apreciată în oraş. Dejeanca petrecea perioade lungi în străinătate la iubitul ei. În urmă cu trei luni relaţia lor s-a încheiat, iar tânăra a intrat în depresie şi a început un tratament pentru a ieşi din această situatie grea. În cursul zilei de sâmbătă, ea a primit un bagaj de la fostul iubit, cu ultimele lucruri pe care le mai avea la acesta. Gestul a doborât-o, iar de atunci a devenit tot mai supărată.

Prietenii acesteia sunt şocaţi de gestul ei. "Iubita şi scumpa mea !!!! Aşa ţi-am zis întotdeauna !!!!! De ce???? De ce???? Ne-ai lăsat pe toţi în urmă punându-ne întrebări dacă nu puteam face mai mult!!!!! Asta ai vrut Iubita ???? Ai lăsat în urmă o durere imensă, care nu poate fi exprimată în cuvinte!!!! Te iubim copilă dragă şi vei fi în inimile noastre întotdeauna!!! Dumnezeu să te aibă în paza lui suflet bun!!!", a spus o cunoscută a tinerei.


Andrada avea o poza de copertă pe Facebook în care era un citat din Confucius: "Cea mai mare glorie nu o dobândeşti atunci când nu eşti doborât niciodată, ci atunci când te ridici după ce ai căzut!"

Psihologul Daniel David a explicat când şi cum se instalează depresia.


„Când apar probleme de familie sau de iubire se instalează depresia. Când pierzi un lucru nu este o tragedie, însă când cineva dispare, sub o formă sau alta, apar astfel de gânduri. Oamenii se gândesc la trecutul care a fost un eşec, prezent şi viitor. Eu vorbesc acum la modul general”, a declarat psihologul clujean, Daniel David.

---------------------------------------------------


Macabra descoperire a fost făcută de un bărbat care mergea la serviciu. Acesta a ales scurtătura prin pădure pentru a ajunge pe strada 1 Mai, iar aproape de capătul aleii a găsit-o pe tânără, informează Dejeanul.ro.

Speriat, omul a sunat la 112, iar la faţa locului s-a deplasat de urgenţă o ambulanţă, un echipaj de poliţie şi o autospecială de pompieri.


Medicii de pe ambulanţă au putut doar să constate decesul femeii, deoarece moartea survenise cu câteva ore în urmă.

Tânăra s-a spanzurat cu şnurul de la geaca cu care era îmbrăcată. Trupul femeii nu prezenta urme de violenţă.


Asupra tinerei nu s-a găsit niciun act de identitate, dar a fost identificată după ce mama ei s-a prezentat la spital pentru a o cauta.

Fata a plecat de acasă de aseară, dar nu s-a mai întors.

abonare newsletter