Actualitate

Au pus mână de la mână şi i-au făcut o surpriză. Ce a primit bărbatul din Dej, umilit de trei cocalari care l-au lovit în cap cu un ou - FOTO

Ovidiu Vancea, bărbatul din Dej umilit de trei tineri care l-au lovit cu un ou în cap în plină stradă, fost medic, a avut parte de o surpriză de zile mari. Mai mulţi clujeni au donat bani, iar din banii strânşi i-au cumpărat acestuia mai multe bunuri pe care i le-au dus direct la uşă.

După ce povestea medicului Ovidiu Vancea a apărut în mass media, un clujean s-a hotărât să strângă bani pentru a-i oferi bărbatului câteva lucruri elementare pentru un trai decent.


 de DejeanulRo


A reuşit să strângă puţin peste 1000 de lei, iar cu aceşti bani a cumpărat un frigider şi mâncare. Bonus, tata tânărului a făcut curăţenie în casa unde locuieşte Vancea.

“I-am dus frigiderul şi de mâncare domnului Ovidiu Vancea din Dej. Tata i-a făcut puţină curăţenie. A venit şi proprietarul, domnul în roşu tuns scurt, pe acolo. Total din donaţii: 1010 lei. Frigider: 769 lei+ 25 lei prelungitor. Mâncare: aproximatix 200 lei (sarmale, legume, fructe, multă mâncare la conservă, ciocolată). Transport: 110 lei (Cluj -> Dej). Ovidiu stă aici în chirie de 8 luni. Singurul comfort modern ce îl are e televizorul mic şi o mică plită cu un ochi, electrică. Nu are toaletă, apă sau căldură. Proprietarul mai are ceva chiriaşi la primul etaj care este mai aranjat. Cel mai trist scenariu ar fi să renoveze şi parterul şi să-l dea pe domnul Ovidiu afară, fiind nevoit să rămână pe străzi şi să piardă totul. Ar fi bine dacă cineva l-ar putea ajuta oricum prin a-i asigura o cameră stabilă în timp. Pe viitor noi o să mai încercăm să-l ajutăm măcar cu mâncare”, spune clujeanul pe sufletsalvat.ro.

abonare newsletter