Actualitate

Căldura din autobuzele CTP îi face pe clujeni isterici

O clujeancă este nemulţumită de căldura din mijloacele de transport public în comun. Ea susţine că sistemele de răcire nu funcţionează în toate troleibuzele cu excepţia câtorva.

Clujeanca spune că a sunat la dispecerat pentru a sesiza problema de mai multe ori.

„Este cod portocaliu de caniculă, iar sistemele de răcire din troleibuze şi autobuze nu funcţionează (cu excepţia câtorva). În fiecare zi sun la dispecerat pentru această problemă. De fiecare dată mi se spune altă poveste, dar încă nu am primit nici un răspuns concret. Mi se spune că «asta e, nu funcţionează» sau «cum să nu funcţioneze, doamnă, luăm legătura cu şoferul», «nu sunt bani», «nu sunt piese»”, a spus clujeanca.


Femeia îi roagă pe reprezentanţii Companiei de Transport Public în comun să ia măsuri şi să se convingă singuri de situaţia descrisă de ea.

„Iar pe şoferi, i-am întrebat de fiecare dată, şi ei sunt revoltaţi de situaţie. Cred că nu trebuie să explic mai departe cât de penibile şi neadevărate sunt aceste răspunsuri, standard, pregătite pentru cei mulţi şi proşti. Vă invit cu deosebită căldura (cam 50 de grade Celsius, cât se înregistrează în aceste zile în mijloacele de transport în comun din Cluj), să lăsaţi  maşinile de serviciu plătite din bani publici (şi care sunt ferm convinsă că au verificarea instalaţiilor de răcire făcută încă din primăvară) şi să călătoriţi alături de noi, oameni obişnuiţi, alegători, contribuabili, plătitori de bilete şi abonamente, să vă convingeţi de cele menţionate mai sus, şi să luaţi, de urgenţă toate măsurile necesare“, a spus femeia revoltată.


Directorul Companiei de Transport Public susţine că  autobuzele au aer condiţionat funcţional sau ventilaţie.

„Toate mijloacele de transport care au aer condiţionat funcţionează. Sunt un număr de mijloace care sunt mai vechi care nu au aer condiţionat, au numai ventilaţie”, a spus Liviu Neag.

Ultimele Stiri
abonare newsletter