Actualitate

Accident MORTAL! Biciclistă SPULBERATĂ de un şofer care NU A ACORDAT PRIORITATE

Un accident rutier mortal a avut loc miercuri, 12 august, în jurul orei 18:30, în comuna Vultureni din Cluj, soldat cu decesul unei persoane, rănirea uşoară a altei persoane şi avarierea a trei vehicule.

În 12 august, în jurul orei 18.30, un bărbat de 39 ani din Cluj-Napoca, în timp ce conducea autovehiculul pe DN 109, în afara localităţii, dinspre Aşchileu Mic înspre Vultureni, a ajuns la intersecţia cu DJ 109 A  şi a pătruns în intersecţie fără a acorda prioritate de trecere  unui alt autovehicul, condus de o femeie de 54 ani din Cluj-Napoca, care circula regulamentar pe drumul prioritar, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, autoturismul care circula regulamentar a fost proiectat pe sensul opus de deplasare, unde  a surprins şi accidentat o femeie e 57 de ani, din Cluj-Napoca, care circula regulamentar cu bicicleta pe DJ 109 A dinspre Cluj- Napoca înspre Panticeu, proiectând-o în şanţul din partea dreapta a direcţiei sale de deplasare.


„Accidentul s-a soldat cu decesul biciclistei şi rănirea uşoară a conducătoarei auto precum şi avarierea celor două autovehicule şi a bicicletei. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii accidentului”, au declarat reprezentanţii IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter