Actualitate

Misterul zborului MH370: Un al doilea fragment de avion, o uşă, a fost găsit

Un al doilea fragment de avion, o uşă, a fost găsit pe insula Reunion, unde în urmă cu câteva zile a fost descoperit un alt fragment dintr-un avion Boeing 777, informează site-ul foxnews.com

Site-ul foxnews.com citează Sky News, care a anunţat că fragmentul a fost descoperit la sud de oraşul Saint-Denis, respecitv într-o altă zonă decât cea în care a fost găsit fragmentul identificat ca fiind un "flaperon" de Boeing 777 - un flaps de pe aripile unui avion pe care piloţii îl acţionează la decolare sau la aterizare.

Fragmentul de avion descoperit săptămâna aceasta pe o plajă din Réunion a fost adus cu un zbor comercial Air France pe Aeroportul Orly, la Paris, sâmbătă dimineaţa, de unde urma să fie trimis la Toulouse pentru a fi expertizat.


Fragmentul găsit miercuri este al unui avion Boeing 777, cel mai probabil al aeronavei malaysiene dispărute în martie 2014, a declarat, vineri, Abdul Aziz Kaprawi, adjunctul ministrului malaysian al Transporturilor.

Un avion Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines care asigura zborul 370 (MH370) de la Kuala Lumpur la Beijing a dispărut de pe radare pe 8 martie 2014 cu 239 de persoane la bord.

Etichete: disparitie avion
Ultimele Stiri
abonare newsletter