Actualitate

Seplecan se ţine de cuvânt: Preşedintele CJ Cluj a pus pe ordinea de zi a viitoarei şedinţe de consiliu desfiinţarea RAADPP

Preşedintele CJ Cluj Mihai Seplecan nu uită ce a spus în urmă cu o săptămână şi a propus pentru viitoarea şedinţă de consiliu desfiinţarea Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public şi Privat (RAADPP) din Cluj şi transformarea acesteia în direcţie a consiliului judeţean.

Decizia sa în privinţa RAADPP a venit după câteva verificări pe teren. Astfel, reprezentaţii Consiliului Judeţean Cluj au prezentat, în urmă cu o săptămână, lucrările de mântuială făcute de RAADPP la drumurile judeţene din Cluj. Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj (CJ) Cluj Mihai Seplecan a acuzat instituţia condusă de Mircea Avram şi a subliniat că se fac modernizări fără ca instituţia administrativă să le poată controla.

Preşedintele Consiliului Judeţean a declarat că ar trebui desființată Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public și Privat și transformată în direcție, pentru a putea controla aceste lucrări. De asemenea, Seplecan a spus că pentru asfaltarea corespunzătoare vrea să ia un credit. “Trebuie ca RAADPP să devină direcție și atunci putem controla aceste lucrări și banii vor veni din acest credit, a spus atunci Seplecan.


Nu în ultimul rând, preşedintele Consiliului Judeţean a subliniat faptul că această situaţie trenează la RAADPP de 25 de ani, fără ca cineva să facă ceva concret în sensul schimbării.

Ultimele Stiri
abonare newsletter