Actualitate

Trei hoţi prinşi în Mureş şi Cluj, după ce au furat un seif cu bunuri în valoare de 50.000 de lei

Polițiștii din Mureș și Cluj au prins trei hoţi care au pătruns într-o locuinţă din Târgu Mureş de unde au furat un seif plin cu bijuterii, bani și documente.

Polițiștii de investigații criminale au depistat trei bărbați bănuiți că ar fi sustras dintr-o locuință, din municipiul Târgu Mureș, un seif în care se aflau bijuterii din aur și argint, valută, documente de identitate și patru ceasuri. Prejudiciul cauzat este de circa 50.000 de lei.

La activitățile desfășurate au participat și polițiști ai Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Târgu Mureș și ai Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj. De asemenea, au participat şi  reprezentanţi ai Direcției Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R.


“Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în perioada 20-23 iulie a.c., trei persoane, ar fi pătruns, prin forțarea și escaladarea unei ferestre, într-o locuință de pe raza municipiului Târgu Mureș, de unde ar fi sustras un seif, care ar fi conținut bijuterii din aur și argint, valută, documente de identitate și patru ceasuri (două ceasuri de mână și două ceasuri de buzunar).

Valoarea prejudiciului cauzat este estimată la peste 50.000 de lei”, se arată într-un comunicat de presă al IGPR.


În urma acțiunii desfășurate de polițiști, au fost identificate trei persoane, cu vârste de 32, 39 și 43 de ani, bănuite de comiterea infracțiunii.

Cei trei bărbați au fost identificați, unul pe raza orașului Cluj și doi pe raza orașului Târgu Mureș, unul dintre aceștia fiind descoperit exact în momentul în care ar fi încercat să arunce seiful, împreună cu documentele sustrase, în râul Mureș.


Cei trei bărbați au fost reținuți, pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Etichete: igpr furt hoti
Ultimele Stiri
abonare newsletter