monitorulcj.ro Menu
Actualitate

OFICIAL. Trupa Wu-Tang Clan nu mai vine la UNTOLD

Cu o săptămână înainte, organizatorii festivalului UNTOLD au anunţat că unul dintre headlineri nu va mai urca pe scenă. Este vorba de grupul hip-hop Wu-Tang Clan care nu va mai concerta la Cluj în cadrul UNTOLD. Organizatorii UNTOLD spun că managerul trupei este de negăsit. “Deşi l-am contactat zilnic telefonic sau prin email, pur si simplu nu a mai răspuns”, spun aceştia.

”UNTOLD Festival va găzdui încă de la prima ediție, artiști de calibru, nume mari din industria muzicală mondială, fapt ce poate fi considerat o premieră pentru un festival aflat la prima ediție. Conturarea listei actuale de artiști reunește eforturile a 7 luni de muncă, negocieri, pregătiri și inovații tehnice. Lista cuprinde peste 170 de artiști de o importanță și o notorietate egală pentru noi. Ne-am bucurat să aflăm că renumiții Wu Tang Clan se află în turneu în Europa în această vară cu noul album «A better Tomorrow» și am făcut toate demersurile necesare pentru a-i avea pe scena festivalului”, spun organizatorii.

Aceştia spun că de câteva săptămâni aşteaptă un răspuns din partea managerului trupei dar “în zadar”.


“Așteptăm de la managerul trupei de câteva săptămâni un răspuns clar cu privire la componența Wu-Tang Clan de la UNTOLD Festival. Eforturile noastre de a obține un răspuns din partea lui au fost în zadar. Deși l-am contactat zilnic telefonic sau prin email, acesta pur și simplu nu a mai răspuns. În plus, observăm că mai mulți promoteri de la nivel european întâmpină aceași problemă, la momentul concertului trupa neprezentându-se sau urcând pe scenă într-o formulă redusă, fără principalii membri. Dată fiind situația incertă, turneul lor european are foarte multe concerte anulate, începând cu data de 8 iulie. Ne pare rău că, din cauza unui management defectuos al trupei, care deși și-a asumat contractual acest eveniment, refuză să răspundă solicitării noastre de a ne garanta prezența trupei la concertul de la Cluj, cât și să ne ofere informații despre cazărri, zboruri și ridere tehnice, ne vedem nevoiți să anulăm și noi reprezentația WU-Tang Clan din cadrul UNTOLD Festival, pentru a evita surpriza unui show sub nivelul celorlalți artiști prezenți în line-up-ul festivalului”, mai spun aceştia.

Organizatorii UNTOLD au mai precizat modalitatea prin care fanii care şi-au cumpărat bilete îşi pot primi banii înapoi.


“Nu putem să compensăm dezamăgirea fanilor și dorim să îi asigurăm că am făcut tot ce a ținut posibil de noi până în ultimul moment, pentru a ne asigura de prezența acestora în festival. Având în vedere modificarea survenită în program, vom suplimenta timpul alocat unor nume apreciate, astfel că reprezentațiile Gentleman și Subcarpați vor fi prelungite, și ne concetrăm toate eforturile și energia pentru a le asigura participanților o experiență extraordinară în cadrul festivalului și patru zile de neuitat. De asemenea, cei care și-au cumpărat bilet doar pe ziua 2, datorită prezenței Wu-Tang, își pot primi banii înapoi. Persoanele care și-au cumpărat bilete pentru ziua a 2-a din rețeaua Eventim si doresc returnarea banilor pentru bilet, au posibilitatea să facă acest lucru la punctul de unde și-au achiziționat bilete. Suma poate fi recuperată doar pe baza unui abonament intact și valid. Persoanele care și-au cumpărat bilete pentru ziua a 2-a online de pe Eventim.ro trebuie să trimită un e-mail cu toate datele comenzii la adresa contact@eventim.ro și să solicite banii”, anunță organizatorii UNTOLD.