Actualitate

Doi copii cu vârste sub trei ani, implicaţi în două accidente rutiere, din cauza unor şoferi neatenţi sau fără permis

Două accidente rutiere au avut loc duminică, 19 iulie, în Cluj-Napoca în care au fost implicaţi doi minori. În ambele cazuri accidentele au fost produse de şoferi neatenţi sau fără permis de conducere.

sursa foto: ARHIVA sursa foto: ARHIVA

Un accident rutier grav a avut loc duminică, 19 iulie, la ora 18.20, pe strada Bulevardul 1 Decembrie, soldat cu rănirea uşoară a două persoane. Un şofer în vârstă de 68 de ani din localitatea Floresti, în timp ce conducea autoturismul a lovit o femeie de 33 ani, care avea în braţe un minor de 5 luni, şi care în calitate de pieton, s-au angajat regulamentar în traversarea strazii pe trecerea pentru pietoni semnalizată cu indicator şi marcaj rutier. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a femeii şi a minorului.

Un alt accident rutier grav a avut loc tot duminică, 19 iulie, pe strada Plevnei din Cluj-Napoca, soldat cu rănirea uşoară a unui minor. 


Un bărbat de 28 ani din localitatea Gârbau, neavând drept de a conduce autovehiule pe drumurile publice din 05.02.2015, în timp ce a condus autoturismul pe strada Plevnei a depăşit ansamblul de vehicule format dintr-o autoutilitară şi semiremorcă, condus de către un bărbat de 59 ani, şi a pătruns pe sensul opus unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 30 ani din Cluj-Napoca.  

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 28 de ani, a fost proiectat înapoi pe sensul său de mers unde a intrat în coliziune cu autoutilitara după care s-a oprit pe trotuarul de pe partea dreaptă a sensului de mers spre strada Branului.


În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a unui minor de 2 ani si 5 luni, din Cluj-Napoca, pasager în autoturismul condus de femeia de 30 de ani.  Conducătorul auto de 28 ani a refuzat să fie testat cu aparatul alcooltest. Acestuia i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii gradului de alcoolemie.

“Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care    s-a produs accidentul rutier”, au declarat reprezentanţii IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter