Actualitate

Rupt de beat, un tânăr a “împrumutat” o maşină şi a condus-o deşi nu avea permis de conducere. Cum l-au găsit poliţiştii

La data de 19 iulie, ora 01:50, poliţişti din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Huedin au identificat un tânăr care a sustras autovehiculul unei rude din comuna Mănăstireni.

sursa foto dejeanul.ro sursa foto dejeanul.ro

Poliţiştii au fost sesizaţi de proprietar cu privire la sustragerea autovehiculului de către un tânăr de 19 ani din comuna Mănăstireni, judeţul Cluj, rudă a sa.

Cu ocazia cercetărilor efectuate a rezultat că, în seara zilei de 18 iulie tânărul ar fi profitat de faptul că autovehiculul a fost lăsat neasigurat în faţa imobilului, cu cheile în contact.


Acesta a condus autovehiculul pe raza comunei Mănăstireni în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, fiind identificat de poliţişti în localitatea Bedeciu.

În urma testării realizate de poliţişti a rezultat că tânărul avea o concentraţie de  1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta refuzând recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie din sânge.


De asemenea, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie.

Autovehiculul a fost restituit proprietarului iar poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  furt în scop de folosinţă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi refuzul de la prelevarea de probe biologice.

Ultimele Stiri
abonare newsletter