Actualitate

Ce se întâmplă când un cuplu de gay se plimbă pe străzile din Moscova - VIDEO

Activiştii pentru drepturile homosexualilor au realizat un experiment social în Rusia, doi bărbaţi fiind trimişi să se plimbe ţinându-se de mână, pe străzile Moscovei, pentru a surprinde reacţiile celor din jur.

Imaginile surprinse cu camera ascunsă au fost ulterior date publicităţii, demonstrând, încă o dată, că Rusia este o ţară în care homosexualii nu sunt toleraţi. În debutul înregistrării, cei doi tineri, care erau de fapt actori, oferă explicaţii cu privire la motivul pentru care au dorit să facă acest experiment, informează evz.ro.

S-a dorit să se facă o comparaţie între reacţia pe care au avut oamenii în momentul în care Curtea Supremă de Justiţie din Statele Unite a aprobat mariajele între cuplurile gay în toate statele americane şi modul în care sunt trataţi membrii comunităţii gay în Rusia.


Cei doi tineri s-au plimbat pe străzile Moscovei, inclusiv în celebra Piaţă Roşie, ţinându-se de mână, iar de multe ori ei au fost puşi în dificultate de reacţiile celor din jur. Ei au fost agresaţi atât verbal, cât şi fizic.

Etichete: experiment rusia
Ultimele Stiri
abonare newsletter