Actualitate

Afacerist clujean ASASINAT de un elev NERVOS care şi-a picat Bac-ul

Un sportiv în vârstă de 18 ani legitimat la clubul de taekwondo Steaua București este suspectat că a ucis un bărbat în fața unui bar din Harghita.

Cei din anturajul tânărului spun că era supărat că picase la examenul de BAC și amenința că va omorî pe cineva, lucru pe care l-a și făcut în Ocna de Sus.

Tânărul aleargă după victimă, cei doi se opresc în dreptul unei mașini. Agresorul îl lovește pe bărbatul care cade secerat. Imediat, tânărul fuge. Scenele au fost surprinse de camerele de supraveghere din zonă, informează stirileprotv.ro.

Victima se întorcea din județul Cluj unde avea o afacere. Acasă, unde se grăbea să ajungă pentru că a doua zi era ziua de naștere a soției, avea un bebeluș de zece luni.

"l-a înjunghiat. Nu i-a reuşit ceva ucigaşului, un examen, nu ştiu ce, şi a spus că omoară pe cineva din cauza asta", a decarat un martor.


Agresorul, cel care a luat o viaţă nevinovată, practica de mic taekwondo la clubul sportiv Steaua Bucureşti. Picase examenul de bacalaureat cu 3,65 la limba şi literatura română şi le-a spus prietenilor că de supărare e gata să facă moarte de om. Imediat după ce au aflat de ce a fost în stare, cunoscuţii au reacţionat pe pagina lui de Facebook. Mama lui Zsolt (n.red.:agresorul) le-a răspuns tuturor printr-un mesaj: "Dacă a greşit îşi va primi pedeapsa cuveniă. Totuşi eu vreau să aflu dacă a făcut ce a făcut şi ce l-a determinat s-o facă."

"Sportiv de performanţă, ne-a distrus 3 familii. Dar ce băiat poate să fie sportiv, care umblă cu cuţitul. Ne-a distrus pe toţi şi aşa, fără să fie un motiv. Pentru că el a picat examenul. Băiatul ăsta nu mai merită să aibă nici o cariera în România şi nicăieri în lume", a declarat unchiul victimei Lorincz Bela.


Sportivul, însă, va fi prezentat în fața judecătorilor din Miercurea Ciuc cu propunere de arestare preventivă. Acesta riscă cel puțin 20 de ani de închisoare.

Etichete: crima
abonare newsletter