Actualitate

Accident de muncă MORTAL! Un muncitor A FOST STRIVIT de un balcon

Un accident de muncă mortal a avut loc miercuri, 8 iulie, pe un şantier de pe strada Ştefan Augustin Doinaş din cartierul clujean Zorilor. Un balcon a căzut pe un muncitor.

sursa foto: ARHIVA sursa foto: ARHIVA

Accidentul a avut loc în jurul orei 11:00. 

„Acum aproximativ cu o oră în urmă a avut loc accidentul. Au venit la faţa locului poliţia, pompierii şi ambulanţa. A avut loc procesul de resuscitare, probabil s-a soldat cu moarte. Dar nu sunt 100% sigur, acum văd că s-au oprit. Sper ca ştirea şi abordarea subiectului să prevină asemeanea accidente. Eu sunt un vecin care a observat accidentul”, ne-a semnalat un cititor al ziarului.


Oamenii legii şi medicii sosiţi la faţa locului au fost nevoiţi să constate decesul bărbatului. „Am fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat a fost accidentat în timp ce efectua lucrări la un imobil în construcţie. Acesta ar fi fost strivit de balconul imobilului care s-ar fi desprins. Medicii veniţi la faţa locului au constatat decesul bărbatului”, a declarat pentru Monitorul de Cluj purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, Carmen Jucan.

abonare newsletter