Actualitate

Weekendul infracţiunilor rutiere, la Cluj

În ultimele două zile, polițiștii au constatat mai multe infracțiuni rutiere, fiind depistaţi în trafic conducători auto sub influenţa alcoolului, fără permis de conducere sau cu dreptul de a conduce suspendat.

„La data de 26 iunie a.c., în jurul orei 02:15, un bărbat de 23 de ani, din Zalău, a fost depistat la polițiști conducând un autoturism pe strada I. P. Voitești, din Cluj-Napoca, fiind sub influența alcoolului”, spun reprezentanţii IPJ Cluj.

De asemenea, aceştia mai arată că tot în 26 iunie a.c., ora 20:30, un bărbat de 48 de ani, din Cluj-Napoca, a fost depistat conducând un autoturism pe strada Oaşului, din municipiu, neavând permis de conducere.


În jurul orei 21:30 poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Huedin au depistat un tânăr de 21 de ani, din Aghireşu, în timp ce conducea un moped pe DJ 108N, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie. 

Nu în ultimul rând, poliţiştii clujeni îl cercetează pe un tânăr de 22 de ani din Turda, care s-a urcat la volan beat şi fără permis de conducere. În acest caz va trebui să dea explicaţii şi proprietarul autoturismului care i-a dat acestuia maşina.


 „La data de 27 iunie a.c., ora 00:22, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda au identificat un tânăr de 22 de ani, din Turda, în timp ce conducea un autovehicul fără a poseda permis de conducere. Acesta se afla și sub influenţa băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost depistat pe strada Basarabiei, din Turda.


Atât conducătorul auto, cât şi proprietarul autovehiculului, care i-ar fi încredinţat spre conducere autoturismul, deşi ştia că nu posedă permis, sunt cercetaţi de poliţişti”, au completat reprezentanţii IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter