Actualitate

Femeie tâlhărită în toiul nopţii. Vezi unde se ascundea hoţul la câteva ore după jaf

În doar câteva ore de la comiterea faptei, poliţiştii clujeni au identificat un bărbat care a tâlhărit-o pe o femeie. Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore.

Un bărbat a fost prins la câteva ore după ce a comis o tâlhărie. Hoţul a fost reţinut pentru 24 de ore.

La data de 24 iunie, în jurul orei 01:00, o femeie a sesizat poliţia cu privire la faptul că a fost victima unei tâlhării.


Aceasta a relatat poliţiştilor că, în jurul orei 00:30, în timp ce se întorcea de la serviciu, a fost agresată de un bărbat necunoscut, care a deposedat-o şi de geanta pe care avea asupra sa.

În urma investigaţiilor efectuate, în jurul orei 05:30, poliţiştii l-au identificat, într-un mijloc de transport în comun, un bărbat, de 34 de ani, din comuna Mihai Viteazu, care corespundea semnalmentelor oferite de victimă.


„Asupra acestuia au fost găsite bunurile furate, în valoare de circa 1.000 de lei. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar instanţa competentă a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile”, au declarat reprezentanţii IPJ Cluj.

Cercetările continuă în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlharie calificată, faptă prevăzută de Codul penal.

Ultimele Stiri
abonare newsletter