Actualitate

Un martor dintr-un dosar al MAFIEI lemnului a încercat să-i mintă pe procurori! Acum este cercetat penal pentru MĂRTURIE MINCINOASĂ

Poliţiştii cercetează un bărbat pentru mărturie mincinoasă. Acesta a declarat fapte neconforme realităţii şi contradictorii într-un dosar de cercetare a unor infracţiuni silvice.

În urma activităţilor de cercetare penală efectuate, la data de 22 iunie, a fost dispusă punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un bărbat, de 33 de ani, din Ciurila, pentru mărturie mincinoasă.

În fapt, bărbatul, având calitatea de martor într-un dosar penal privind infracţiuni silvice, a făcut, în faţa organului de urmărire penală, afirmaţii mincinoase şi contradictorii cu cele declarate anterior organelor de poliţie.


Cercetările continuă sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Poliţiştii atrag atenţia că fapta martorului care, într-o cauză penală, civilă sau în orice altă procedură în care se ascultă martori, face afirmaţii mincinoase ori nu spune tot ce ştie în legătură cu faptele sau împrejurările esenţiale cu privire la care este întrebat, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă!

Ultimele Stiri
abonare newsletter