monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Accident grav pe strada Aurel Vlaicu. Un microbuz plin cu pasageri, lovit în plin de o maşină condusă de un tânăr inconştient VIDEO

Un microbuz al companiei Bus-Trans, care efectuează transport de pasageri pe ruta Gherla – Cluj-Napoca, a fost implicat sâmbătă seara într-un accident rutier la ieșire din Cluj-Napoca.

Accidentul s-a produs în jurul orei 22, pe strada Aurel Vlaicu din Cluj, din cauza unui tânăr de 21 de ani din Petroșani, scrie someseanul.ro. Acesta se deplasa cu autoturismul dinspre centrul orașului spre ieșire, iar pe strada Aurel Vlaicu a efectuat o manevră neregulamentară de întoarcere, moment în care a intrat în coliziune cu microbuzul, care circula în aceeași direcție.

Potrivit polițiștilor, în urma impactului, ambele mașini au ajuns pe contrasens, unde a fost acroșată o altă mașină care era parcată.


Un conducător auto în vârstă de 46 de ani din  Fizeșu Gherlii se afla la volanul microbuzului și circula dinspre Cluj-Napoca spre Gherla.


Un echipaj de descarcerare al Inspectoratului pentru Situații de Urgență a ajuns imediat la fața locului, tânărul șofer care a provocat accidentul fiind scos din mașină și transportat la spital.

În microbuz se aflau 18 pasageri. Din fericire, aceștia au scăpat fără nicio problemă.


”Microbuzului i-a fost tăiată calea de calea de șoferul de 21 de ani din Petroșani. În urma impactului, cele două mașini au fost proiectate într-o mașină parcată pe marginea drumului și de acolo într-un stâlp. Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a șoferului de 21 de ani, acesta fiind descarcerat și transportat la UPU Cluj”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan.