Actualitate

Bătaie cu pumni, picioare şi scânduri în centrul Dejului. Totul a fost filmat

S-au împărţit pumni şi picioare vineri seara într-o parcare din centrul municipiului Dej. Doi bărbaţi s-au luat la bătaie din cauza unui loc de parcare ocupat de o caruţă.

Martorii spun că totul a început după ce un căruţaş şi-a oprit atelajul între maşinile din parcarea de lângă cinematograf. Un bărbat i-a atras atenţia acestuia că animalul înhămat la căruţă s-ar putea speria şi maşinile din jur riscă să fie zgâriate, scrie dejeanul.ro


Cum căruţaşul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, de la vorbe urâte până la pumni şi picioare nu a fost decât un pas. Sub privirile trecătorilor care au intervenit doar cu sfaturi despre modul în care să îşi aplice loviturile, cei doi şi-au împărţit pumni şi picioare. Văzând că nu îi ţine piept “adversarului”, căruţaşul a luat o scândură din căruţă cu intenţia de a-l lovi pe celălalt peste cap, şi chiar dacă acesta a căzut la pământ, a reuşit să se apere cu piciorul. Într-un final, cineva a sunat la 112, iar la faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie care i-a condus pe cei doi la secţia de poliţie. Niciunul dintre ei nu a vrut să depună plângere împotriva celuilalt, dar oamenii legii i-au sancţionat pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Ultimele Stiri
abonare newsletter