Actualitate

VIDEO REVOLTĂTOR. Un bărbat LEȘINAT ÎN FAȚA UNUI SPITAL. Trei ambulanţe şi o maşină de poliţie STAU FĂRĂ SĂ MIȘTE UN DEGET!

Scenă revoltătoare în centrul Clujului: un bărbat a leşinat în faţa unui spital și a fost lăsat să zacă minute în şir pe trotuar, cu toate că în apropiere staționau două ambulanţe, iar o a treia a trecut fără măcar să oprească să întrebe dacă poate oferi ajutor. Mai mult, un echipaj de poliţie, aflat în trecere, priveşte fără să intervină.

Întreaga scenă s-a petrecut pe strada Paris. În filmare se vede cum un bărbat zace pe trotuar înconjurat de câţiva trecători. La un moment dat pe lângă el trece o ambulanţă care îşi vede în continuare de drum. Şoferul ambulanţei nu s-a sinchisit să oprească câteva minute să întrebe ce s-a întâmplat sau dacă poate fi de folos cu ceva. Ca tabloul să fie complet, la câţiva metri distanţă, în faţa Clinicii de Ginecologie Dominic Stanca, intrarea dinspre strada Paris, două ambulanţe staţionau.

Bărbatul care a filmat întreaga scenă se îndreaptă către şoferii celor două ambulanţe care staţionau.


“De 10 minute am sunat la 112, o persoană este în stare gravă acolo jos. Trei ambulanţe sunteţi aici şi nimeni nu...Să aveţi o pregătire, să salvaţi vieţi. Vorbiţi respectuos că de aia sunteţi plătiţi, eu vorbesc respectuos, vă rog frumos”, se aude pe filmare.


Şoferii nu au reacţionat nicicum. Bărbatul se întoarce lângă persoana căzută pe trotuar care dă primele semne că şi-a revenit. Şase minute, cât durează filmarea, nicio ambulanţă nu a oprit să-i acorde primul ajutor bărbatului.

"Noroc" cu o maşină de poliţie care trecea prin zonă şi care a oprit pentru ca poliţiştii să asiste neputincioşi la întreaga scenă.

abonare newsletter