Actualitate

ACCIDENT MORTAL la Iclod. Un motociclist şi-a pierdut viaţa VIDEO

Un motociclist din judeţul Cluj şi-a pierdut viaţa vineri în jurul prânzului într-un accident de circulaţie petrecut pe DN 1C în localitatea Iclod. Motociclistul, în vârstă de aproximativ 38 de ani, a decedat după ce s-a izbit violent de o autoutilitară care încerca să vireze la dreapta pe un drum secundar.

Potrivit martorilor, motociclistul avea viteză foarte mare, iar din cauză că se afla în curbă nu a mai putut evita impactul cu autovehiculul din faţă, scrie dejeanul.ro. În urma accidentului, bărbatul din Iclod a decedat pe loc, iar motocicleta acestuia s-a oprit într-un stâlp la 100 de metri distanţă. Deşi avea cască, aceasta nu i-a putut salva viaţa. Un pasager care se afla în autoutilitara lovită a declarat că s-a auzit pe staţie cum motociclistul a fost reclamat la Poliţie pentru că circula cu viteză foarte mare, chiar cu câteva momente înainte de producerea accidentului. Martorul a declarat că motocicleta avea 190 de km/h.

La faţa locului au ajuns de urgenţă medicii de la Ambulanţa Gherla, însă aceştia nu au putut face nimic pentru viaţa bărbatului şi au constatat decesul. Poliţiştii au început imediat cercetările şi încearcă să stabilească cauzele exacte ale producerii accidentului.


Circulaţia în zonă a fost oprită pentru mai bine de 2 ore.


Motociclistul este cunoscut sub numele de Dafin. Acesta a avut un accident violent cu maşina în centrul oraşului Gherla în 2008. Deşi, la acea vreme, în urma impactului, maşina s-a rupt în două, bărbatul a scăpat cu viaţă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter