Actualitate

EXCLUSIVITATE Cum l-au sfidat Claudiu Salanţă, Marina Raţiu, Diana Coman şi Ştefan Iliescu pe noul preşedinte al CJ Cluj, Mihai Seplecan - FOTO

În momentul depunerii jurământului de către Mihai Seplecan, moment solemn de altfel, la care toţi cei prezenţi s-au ridicat în picioare, membrii aparatului de specialitate din cadrul CJ Cluj, Mariana Raţiu, Claudiu Salanţă, Diana Coman, Rodica Gazsi şi Ştefan Iliescu au preferat să rămână aşezaţi pe scaune. Singurul care a avut intenţia să se ridice în picioare a fost Ştefan Iliescu, dar a fost imediat tras de mânecă de către Diana Coman să se aşeze, executând imediat.

Seplecan a fost ales cu 25 de voturi pentru şi opt împotrivă, în locul lui Horea Uioreanu, al cărui mandat a încetat prin demisie. După momentul alegerii, a urmat depunerea jurământului, moment în care toţi consilierii judeţeni s-au ridicat în picioare. La fel au procedat şi celelalte persoane prezente în sala de şedinţe a Consiliului Judeţean.

Singurii care au preferat să rămănă aşezaţi pe scaune au fost Mariana Raţiu (director executiv Direcţia de Dezvoltare şi Investiţii), Claudiu Salanţă (arhitect şef), Diana Coman (şefa Serviciului Dezvoltare Locală), Rodica Gazsi (şeful Serviciului Resurse Umane) şi Ştefan Iliescu (şeful Serviciului Juridic).


Singurul care a avut intenţia şi care s-a şi ridicat în picioare a fost Ştefan Iliescu, dar a fost repede tras de mânecă să se aşeze înapoi pe scaun. Cei cinci au urmărit momentul depunerii jurământului de către Mihai Seplecan confortabil din scaune, iar pe faţa Mariana Raţiu se putea citi “încântarea” de a-l avea şef pe Mihai Seplecan.

Ultimele Stiri
abonare newsletter