Actualitate

Poliția Cluj caută un tânăr de 18 ani după ce a înjunghiat un bărbat din Gherla

Un tânăr de 18 ani din Constanţa este căutat de poliţişti după ce l-ar fi înjunghiat, în urma unui conflict, pe un bărbat din Gherla, judeţul Cluj, la care locuia în gazdă, incidentul fiind anunţat de victimă la 112.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Carmen Jucan, poliţiştii au fost sesizaţi, în noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orei 4:00, de către un bărbat de 52 de ani din Gherla, care a povestit că a fost agresat de un tânăr pe care îl găzduia în apartament.

„Anterior comiterii faptei, între cei doi s-ar fi iscat un conflict spontan. În urma investigaţiilor s-a stabilit identitatea tânărului, fiind vorba despre un bărbat de 18 ani din Constanţa. În cauză se efectuează cercetări pentru tentativă de omor”, a afirmat Carmen Jucan.


Surse din rândul anchetatorilor au declarat, corespondentului Mediafax că, deşi se ştie cine este agresorul bărbatului din Gherla, poliţiştii nu au reuşit să îl prindă încă, tânărul fiind căutat de oamenii legii.

Aceleaşi surse au afirmat că cei doi bărbaţi se cunoşteau de mai mult timp, iar tânărul din Constanţa l-a înjunghiat pe cel care îl găzduia.

Ultimele Stiri
abonare newsletter