Actualitate

Nastassja Kinski, reacție cutremurătoare la o conferință de presă - GALERIE FOTO

Întâlnirea actriței germane Nastassja Kinski cu jurnaliștii și publicul, programată inițial sâmbătă, a avut loc duminică, 7 iunie, de la ora 17:00, la TIFF Lounge din Piața Unirii.

Actrița a refuzat încă de la început să fie filmată sau pozată de cei prezenti în timpul conferinței de presă, iar cel care a susținut interviul cu aceasta a fost Mihnea Măruță, interviu la care au participat și reporterii.

Reporter: -Ce naționalitate aveți?


Nastassja Kinski: -Simt că am toate naționalitățile! În orice țară aș merge, simt o conexiune, mă simt aproape de Europa de Est.

R.: -Ce altă carieră v-ați fi ales?


N. K.: -Mi-ar fi plăcut să fiu doctoriță!

R.: -La ce filme vă uitați?


N. K.: -Cel mai des mă uit pe Netflix, la documentare, comedii! Nu-mi plac filmele cu violență, cu pistoale!

R.: -Rolul tău preferat jucat în filme?


N. K.: -Tess!

R.: -Doriți să faceți un documentar în România?


N. K.: -Fac un documentar momentan, dar nu în România!

R.: -Aveți regrete?

N. K.: -Ca fiecare om, am regrete, dar important este să gândim pozitiv!

R.: -Ce părere aveți despre Cluj?

N. K.: -E frumos!

R.: -Ce actori români cunoașteți?

N. K.: -Din filme știu ceva persoane cunoscute, dar nu îmi aduc aminte!

În plenul conferinței de presă, actrița germană s-a ridicat de pe fotoliu și a cerut o mică pauză pentru că nu i-a plăcut felul în care a fost tratată de către public.

„Nici poveste, a fost tratată foarte bine! Așa ceva nu am văzut de când sunt, incredibil!”, a exclamat un reporter ofensat.

După aproximativ o jumătate de oră, Nastassja Kinski s-a întors pentru a-și lua rămas bun de la public! La ieșirea din TIFF Lounge din Piața Unirii, actrița s-a întâlnit cu o fană în vârstă de-a ei, care dintr-o neatenție s-a împiedicat și a căzut la picioarele vedetei, lovindu-se rău în cot. Actrița a pupat-o pe femeie de trei ori pe obraz, apoi s-a refugiat în Biserica Sfântul Mihail.

Actrița germană Nastassja Kinski a câștigat cu o seara înainte la Gala de Încheiere a TIFF 2015, Premiul Special pentru Contribuția adusă Cinematografiei Mondiale.

Articol scris de Iulia Popescu, studentă la Departamentul de Jurnalism, FSPAC-UBB, anul I

Ultimele Stiri
abonare newsletter