Actualitate

Ținute spectaculoase la Gala de Încheiere TIFF - GALERIE FOTO

Gala de Încheiere TIFF, care s-a desfășurat sâmbătă, 6 iunie, la Teatrul Național, a fost un bun prilej pentru regizori, actori și producători pentru a-și afişa garderoba.

Doamnle s-au întrecut în vestimentații şi coafuri spectaculoase, în vreme ce domnii au afișat un aer distins, în elegantele lor costume.

Reprezentantele sexului frumos au strălucit pe covorul roșu în ținute care mai de care mai sofisticate și corect accesorizate.


Câștigătoarea Premiului Special pentru Contribuţia adusă cinematografiei Mondiale, Nastassja Kinski, a strălucit într-o rochie albastru-turquoise, lungă și vaporoasă semnată Dorin Negrău. Ținuta Oanei Giurgiu  a fost realizată de Iulia Sasu, iar Olimpia Melinte a purtat un outfit semnat Veronica Frișan.

Actriţa Olimpia Melinte a ţinut să se îmbrace în culorile echipei italiene, Juventus Torino, care avea să susțină un meci cu FC Barcelona, spre bucuria directorului Tudor Giurgiu.


Prezentatoarea TV, Amalia Enache, a socializat cu invitații și a zâmbit tuturor camerelor până și-a ocupat locul în sală. A ales o ținută neagră chic, accesoriztă cu un turban, foarte în vogă sezonul acesta. Colega sa, Andreea Esca a avut un look fresh. Ea a optat pentru un outfit simplu și elegant: o fustă neagră și o cămașă albă satinată.

Make-up-ul ales de doamne și domnișoare a fost unul impecabil, decent, natural, care a reușit să ațintească toate privirile.


Bărbații nu s-au lăsat mai prejos. Fie că au ales costume elegante, sau ținute mai lejere, cum ar fi blugii și cămasile, aceștia au reușit să se facă remarcați.

Una dintre cele mai aplaudate prezențe de pe covorul roșu a fost cea a unuia dintre invitații speciali, Isaach de Bankole. Au mai pășit pe covorul roșu cu o distinsă eleganță Andi Vasluianu, Ioana Flora, Medeea Marinescu, participanți în proiectele LGD, TTL și TPS, oficialități locale şi importanți oameni din industrie. Și-a făcut apariția și Ministrul Culturii, Ionuț Vulpescu, o prezență extrem de degajată care a ales să poarte un costum bleumarin.


Articol scris de Paula Rechişan, studentă la Departamentul de Jurnalism, FSPAC-UBB, anul I. Fotografiile au fost realizate de Carmen Bizău, studentă la Departamentul de Jurnalism, FSPAC-UBB, anul I.

abonare newsletter