Actualitate

Cadavrul unui bărbat neidentificat, găsit în râul Someș

Trupul unui bărbat a fost găsit luni, 1 iunie, în râul Someș.

„Trupul unui bărbat a fost descoperit luni în râul Someș. Am fost solicitați la locul respectiv. Trupul bărbatului era într-o apă destul de mică, astfel încât nu a fost nevoie să intervenim cu o barcă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, Andrei Biriș.

Potrivit citynews.ro, cadavrul era într-o stare avansată de descompunere. Paznicul unui șantier din zonă a făcut descoperirea macabră.


 „Am auzit câinele lătrând spre apă și m-am dus să văd ce se întâmplă. Atunci am văzut ceva plutind pe apă și mi-am dat seama de grozăvie, că e vorba de un om mort. Am sunat imediat la 112 și le-am spus că e un cadavru în Someș”, a explicat bărbatul.

 „În jurul orei 08:40, Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că în râul Someș, din apropierea Aeroportului, a fost observat un bărbat decedat. Corpul neînsuflețit al acestuia a fost transportat la IML Cluj în vederea efectuării necropsiei. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili identitatea bărbatului și împrejurările în care a survenit decesul”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Simona Vîrci.

Etichete: somes barbat cadavru
Ultimele Stiri
abonare newsletter