Actualitate

Suporter rapidist, reţinut pentru lovirea unui jandarm clujean

În data de 23 mai, pe timpul desfăşurării meciului de fotbal dintre echipele CFR Cluj şi Rapid Bucureşti, din cadrul Ligii I, pe stadionul Doctor Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, un suporter al echipei Rapid Bucureşti a lovit un jandarm din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca.

Suporterul echipei Rapid Bucureşti, domiciliat în municipiul Bucureşti, a fost sancţionat contravenţional deoarece se afla într-o stare avansată de ebrietate şi adresa cuvinte jignitoare personalului firmei specilizate care asigura accesul în incinta arenei sportive.

În momentul în care jandarmul, din cadrul dispozitivului de prevenire şi combatere a faptelor antisociale, a încercat să-l fotografieze, suporterul a lovit cu piciorul camera foto, care a ricoşat în zona arcadei jandarmului, provocându-i acestuia o plagă.


Persoana a fost imobilizată şi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca care a dispus măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore şi a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter