Actualitate

Clujean cercetat pentru implicare într-o rețea de falsificare de permise de conducere

Polițiștii bistrițeni cercetează trei bărbați bănuiți care ar fi făcut parte dintr-o grupare infracțională care falsifica permise de conducere. Unul dintre aceştia este din Dej.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Năsăud, fiind în continuarea cercetărilor într-un dosar penal aflat în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud, s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracţiunilor de ,,Complicitate la fals material în înscrisuri oficiale” şi ,,Uz de fals”, fapte reţinute în sarcina a trei bărbaţi, în vârstă de 31 de ani şi 34 de ani, din municipiile Reghin, Dej şi Bistriţa, scrie someseanul.ro.

Cei trei sunt bănuiţi că în perioada februarie-martie a.c. ar fi procurat şi intermediat obţinerea a două permise de conducere false în favoarea unui tânăr, în vârstă de 23 de ani, din Budacu de Jos, respectiv a unui bistriţean, de 39 de ani, se arată în comunicatul IPJ Bistrița-Năsăud.


Pe parcursul cercetărilor, pentru documentarea activităţii infracţionale a persoanelor cercetate în dosarul penal, IPJ Bistriţa-Năsăud a beneficiat de sprijinul Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă.

abonare newsletter