Actualitate

Un cetăţean austriac a încercat să aplaneze o ceartă, dar a fost bătut şi furat de trei indivizi

Trei tineri au fost prinşi şi reţinuţi după ce au agresat şi au furat banii unui ceţăţean austriac, care a intervenit pentru a aplana conflictul verbal dintre aceştia şi un vânzător.

La data de 20 mai, poliţiştii au prins şi reţinut pentru 24 de ore trei bărbaţi, cu vârste între 25 şi 32 de ani, bănuiţi de comiterea de infracţiuni cu violenţă.

În jurul orei 23:00, un cetăţean austriac a sesizat poliţia la data de 18 mai, reclamând că a fost agresat de trei bărbaţi pe care nu îi cunoştea, în timp ce se afla într-un magazin din Turda. Victima a intervenit să aplaneze conflictul verbal iscat între vânzător şi cei trei, care, ameninţând cu acte de violenţă, refuzau să plătească produsele achiziţionate.


Din primele verificări reiese că doi dintre cei în cauză i-au aplicat cetăţeanului austriac, de 53 de ani, mai multe lovituri, iar un altul i-a furat banii pe care îi avea în buzunar.

„Bărbaţii au fost reţinuţi de poliţişti, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată, în diverse forme de participaţie penală, şi lovire sau alte violenţe. Cercetările continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente”, au declarat reprezentanţii IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter