monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Accident la Jucu: trei răniţi, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de tren. Traficul feroviar, oprit VIDEO - FOTO EXCLUSIV

Trei persoane au fost rănite, miercuri, între care şi o fetiţă de două luni, în dreptul localităţii Jucu de Mijloc, judeţul Cluj, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de tren, traficul feroviar fiind oprit în zonă.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, Simona Vîrci, a declarat că şoferul unei maşini nu s-ar fi asigurat corespunzător la traversarea liniei de cale ferate.

„Şoferul unei maşini nu s-ar fi asigurat corespunzător la traversarea liniei de cale ferate de pe raza localităţii Jucu de Mijloc, iar autoturismul a fost lovit de trenul care se deplasa dinspre Dej spre Cluj-Napoca. În urma impactului, trei persoane au fost rănite - şoferul, în vârstă de 27 de ani, o femeie de 23 de ani şi o minoră de două luni. Poliţia continuă cercetările în această cauză pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au dus la producerea accidentului“, a spus Vîrci.


Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, Andrei Biriş, a declarat, la rândul său, că s-a intervenit la locul accidentului cu o autospecială de descarcerare şi două ambulanţe.

„Dintre cei trei răniţi, femeia se află în stare gravă“, a spus Biriş.


În urma accidentului, traficul feroviar a fost oprit în dreptul localităţii Jucu de Mijloc.


Fotografii realizate de Cosmina Măcicășan, studentă la FSPAC-UBB