Actualitate

Angajatul unei cantine din Cluj a furat mâncare de 24.000 de lei

Un gestionar al unei unităţi de alimentaţie publică din Câmpia Turzii este cercetat de poliţişti pentru delapidare, abuz în serviciu, fals intelectual și crearea de plusuri în gestiune prin mijloace frauduloase.

„În urma cercetărilor efectuate de către poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, s-a dispus punerea  în mişcare a acţiunii penale fata de un bărbat, de 45 de ani, din Câmpia Turzii, pentru delapidare, abuz în serviciu, fals intelectual și crearea de plusuri în gestiune prin mijloace frauduloase. În calitate de coordonator cu atribuții de gestionar al unei unităţi de alimentaţie publică din Câmpia Turzii, persoana în cauză și-ar fi însușit alimente din gestiune. Totodată, ar fi depăşit bugetul alocat pentru porţiile stabilite şi, mai mult, ar fi furnizat mai puțină hrană decât era prevăzută, falsificând înscrisuri oficiale pentru a obține plusuri în gestiune“, spun reprezentanţii IPJ Cluj.

Potrivit acestora, cercetările continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciului creat, de aproximativ 24.000 de lei

Ultimele Stiri
abonare newsletter