Actualitate

Peste 10 aplicații au fost prezentate la prima ediție Spherik Demo Day - FOTO

Peste 100 de pasionați de IT, investitori și peste 10 developeri ai aplicațiilor demo au participat la prima ediție a evenimentului Spherik Demo Day.

Spherik Demo Day, proiect inagurat, sâmbătă, la Cluj Innovation Park, în fața a peste 100 de pasionați de IT și a mai multor reprezentanți a mediului financiar din Cluj, este un eveniment de bun augur care apropie rapid oamenii din domeniul IT și financiar și care dă posibilitatea creatorilor de aplicații să își prezinte ultimele aplicații și să găsească parteneri financiari care să ajute la definitivarea și implementarea lor.

La acest eveniment au participat, din partea mediului de afaceri, Irina Albu, director executiv al Tech Angels, Dan Sturza, Fribourg Capital, Leontin Toderici, COO Banca Transilvania și Ana Maria Andronic, co-fondator al Venture Connect.


Pe parcursul ultimelor patru luni Spherik a crescut de la un concept la o puternică comunitate bazată pe schimbul de provocări, oportunități și schimburi de experiențe de succes.

Printre aplicațiile prezentate la acest eveniment au atras atenția publicului o aplicație care promite conectarea medicilor cu pacienții, o aplicație care îi scutește pe oameni de birocrație și o aplicație care permite cetățenilor să fie la curent cu promoțiile magazinelor, cluburilor și restaurantelor instant în funcție de locația în care se află, dar și un joc de tip puzzle cu ciperci și melci care a stârnit amuzamentul publicului.

abonare newsletter