monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Lucrările de pe Memorandumului se mută pe sensul de mers spre Mărăști. Se desființează stații de autobuz

Din noaptea de 13 spre 14 mai 2015 vor continua lucrările de modernizare a străzii Memorandumului, pe banda dedicată mijloacelor de transport în comun (sensul de mers spre cartierul Mărăști).

Foto: Arhivă

Pe parcursul derulării lucrărilor, stația de transport în comun de pe str. Memorandumului, pe direcția de mers spre cartierul Mărăști, se va desființa temporar și se vor asigura alte 2 locații pentru îmbarcare - debarcare călători, astfel: pe Bd. 21 Decembrie 1989, între str. Bolyai Janos și Piața Unirii- până la trecerea de pietoni de la Melody; înființarea unei stații provizorii pentru liniile 9, 22, 29 pe str. Regele Ferdinand, în fața magazinului Central, în locul standului taxi  care se va desființa temporar.

Cu aceasta ocazie, se impune anularea provizorie a stației Sora, ținând cont de distanța mică până la actuala stație, sub 100m.


Zona de lucrări va fi semnalizată cu indicatoare rutiere și balize, prin grija executantului lucrării de modernizare a străzii.

“Facem un apel cetăţenilor care locuiesc sau care au drum în zonă să dea dovadă de înţelegere în perioada menţionată şi să se conformeze reglementărilor de circulaţie”, au declarat reprezentanții Biroului Mass-Media din cadrul Primăriei.


Lucrările fac parte din proiectul european „Refacerea infrastructurii Orașului Comoară, modernizare căi de acces spre centrul istoric”.