Actualitate

O bătrână a decedat după ce a fost lovită de o maşină de salubrizare în Dej

O bătrână de 89 de ani a murit sâmbătă dimineaţa pe o stradă din Dej după ce a fost lovită de un autocamion de salubrizare. Şoferul maşinii spune că nu a observat-o pe bătrână din cauza altor maşini parcate pe carosabil.

sursa foto dej24.ro sursa foto dej24.ro

În ciuda eforturilor depuse de medicii de pe ambulanță, femeia în vârstă de 89 de ani nu a mai putut fi salvată și s-a constat decesul.

”Am fost solicitați să intervenim în ajutor la echipajul SMURD Dej. Din păcate, pacienta era moartă, coloana vertebrală ruptă, și nu am putut să mai facem nimic”, a declarat Angela Tofan din cadrul Ambulanței Dej, potrivit dej24.ro


La volanul autocamionului de salubrizare se afla un bărbat în vârstă de 46 de ani din Dej. Acesta nu ar fi observat-o pe femeia care se întorcea de la cumpărături din cauza autoturismelor parcate pe marginea drumului.


Compania de salubrizare, prin vocea directorului Filialei Dej, Francisc Mureșan, spune că nu își poate explica tragedia și își exprimă regretul pentru cele petrecute.

”Regretăm cele întâmplate azi. Din păcate nu avem nicio explicație clară asupra evenimentelor. Eu cred că decedata s-a agățat sau a fost agățată de mașină, având în mână niște bagaje. Probabil că asta s-a întâmplat”, a spus Francisc Mureșan.


După producerea tragediei, șoferului autocamionului i s-a făcut rău și a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul Municipal Dej.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la morga Spitalului Municipal Dej pentru efectuarea necropsiei.


Polițiștii urmează să stabilească circumstanțele exacte în care s-a produs tragedia.

Etichete: dej
Ultimele Stiri
abonare newsletter