Actualitate

Tupeu: I-a smuls telefonul din mână în centrul Clujului. Hoţul a fost prins de trecători

Poliţiştii clujeni, cu ajutorul a doi cetăţeni, au reţinut un tânăr, după ce ar fi sustras telefonul din mâna unei femei care se deplasa pe strada Paris.

La data de 7 mai, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca - Secţia 2 Poliţie au reţinut, pentru 24 de ore, un tânăr, de 17 ani, din Cluj-Napoca, bănuit de furt.

“În jurul orei 11:34, Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat ar fi sustras telefonul mobil din mâna unei femei, de 41 de ani, care se deplasa pe strada Paris, din Cluj-Napoca. Din investigaţii a reieşit faptul că doi cetăţeni, care circulau cu un autovehicul pe strada Paris au observat gestul tânărului şi au reacţionat prompt. Aceştia l-au urmărit cu autoturismul, iar când tronsonul de drum nu le-a mai permis, au părăsit vehiculul şi au alergat pentru a-l imobiliza pe tânăr. Poliţiştii au ajuns de îndată la faţa locului şi l-au condus pe minor la sediul Poliţiei pentru audieri. Faţă de acesta s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore”, au precizat reprezentanţii IPJ Cluj.


Prejudiciul cauzat părţii vătămate este de aproximativ 100 de euro, telefonul mobil fiind recuperat de poliţişti, însă acesta nu mai era în stare de funcţionare. Acesta ar fi fost aruncat de minor în timp ce încerca să îşi asigure scăparea.

abonare newsletter