Actualitate

Fac SEX ÎN VĂZUL LUMII! Poliţia, cu mâinile LEGATE

În ultimul timp, clujenii preferă să-şi diversifice locurile unde-şi consumă experienţele sexuale. Pentru marea majoritate, patul sau maşina au devenit de domeniul trecutului. O nouă modă îşi face apariţia în oraşul de pe Someş: sexul în public. Dacă exhibiţioniştii nu au nicio problemă şi îşi văd liniştiţi “de treabă”, pudicii se simt stânjeniţi de faptul că astfel de acţiuni au loc ziua în amiaza mare şi sunt îngrijoraţi pentru copii lor. Ce fac poliţiştii locali? Promit că „vor intensifica controalele”.

Poliţiştii au anunţat că vor „intensifica” verificările în zona parcului Colina. Sursa foto: toovia.com Poliţiştii au anunţat că vor „intensifica” verificările în zona parcului Colina. Sursa foto: toovia.com

Ultimul caz de acest gen a avut loc zilele trecute, când un grup de locatari din zona parcului Colina, au semnalat o situaţie „stânjenitoare” care se derulează deja de luni bune: mai  mulţi homosexuali preferă să facă sex în văzul tuturor. Ce e şi mai îngrijorător, spun aceştia, este faptul că în zonă s-a format o adevărată reţea de prostituţie.

„Dorim să vă semnalăm o situație stânjenitoare și potențial periculoasă.  În zona Parcului Colina, între aleea cea mai de jos și grupul de case de pe strada Colinei nr. 7, 9, 9A și 11, începând din această primăvară s-a format un loc de întâlnire al unor persoane homosexuale care întrețin relații sexuale în spațiul public profitând de boscheții și tufișurile care împiedică vizibilitatea dinspre aleea de plimbare, în schimb se expun vizibilității din zona caselor”, spune Radu Bocăniciu, pe un site de reclamaţii şi sesizări.


Clujeanul susţine că homosexualii se întâlnesc în plină zi şi fac sex după tufişurile care împiedică vizibilitatea. „Aceste persoane își oferă serviciile celor care trec prin zonă, unul dintre locatari de pe strada Colinei primind astfel de avansuri.  Activitatea lor se desfășoară sistematic, de regulă în zilele însorite după-masă de pe la orele 16:00-17:00”, mai spune Radu.

Clujenii le cer autorităţilor locale să ia măsuri pentru a împiedica asfel de manifestări. Ei atrag atenţia că pentru cei mici locul a devenit periculos. „Au fost colectate foarte multe gunoaie lăsate de aceste persoane: prezervative, șervețele, pături, sticle etc. Dat fiind faptul că această activitate în spațiul public tinde să se permanentizeze și să transforme parcul Colina dintr-un loc de recreere și plimbare într-unul de promiscuitate și mizerie, cu potențial pericol pentru copiii sau persoanele vulnerabile care trec prin zonă, vă rugăm să luați măsuri pentru împiedicarea degradării acestui spațiu public”, a precizat  Radu Bocăniciu.


Autorităţile folosesc obişnuitul limbaj de lemn

Reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca, cei ai Poliţiei Locale şi ai Jandarmeriei spun la uninson că “îşi vor intensifica controalele” şi “vor efectua razii în Parcul Colina pentru a preveni astfel de acţiuni”.

„Am sesizat Poliţia locală cu privire la problemele semnalate, iar în această zonă vor fi intensificate verificările. Acţiunea va avea loc în sistem integrat, alături de  Jandarmerie şi Secţia 4 Poliţie”, au declarat reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca.


O altă stradă, aceeaşi problemă

Monitorul de Cluj a mai semnalat şi cu alte ocazii astfel de cazuri despre persoane care fac sex în public. Anul trecut, locuitorii unei străzi din centrul municipiului Cluj-Napoca s-au arătat scandalizaţi de faptul că în fiecare noapte, prostituatele îşi aduc clienţii la ei pe stradă.

Oamenii spuneau atunci că prostituatele care îşi fac veacul în zona statuii Baba Novac îşi aduc clienţii pe strada Victor Hugo, în apropierea Cimitirului Central şi după ce îşi termină treaba lasă în urma lor doar gunoaie.


„În fiecare noapte, cel puţin două - trei maşini cu femei uşoare vin pe strada asta care este lăturalnică, înfundată şi întunecoasă. Nu ne-ar deranja cu nimic acest lucru, dar după ce pleacă, a doua zi dimineaţa este plin de mizerie pe jos”, spunea Dorina Moraru, o femeie care locuieşte în apropierea străzii respective. Ea spune că a sesizat şi Poliţia, dar oamenii legii nu i-au sărit în ajutor. „Am sunat şi la Poliţie, prin 112, dar ne-au spus că trebuie să îi sunăm atunci când are loc fapta pentru că după aceea ei nu mai au ce să facă. Nu ţine de ei curăţarea gunoaielor”, a mai spus femeia.

Făgetul, „pavat” cu prezervative

Pădurea Făget este un alt loc preferat de amatorii de senzaţii tari. Clujenii care locuiesc în zonă spun că de fiecare dată, cuplurile lasă în urma lor mormane de prezervative.


“În mai multe locuri de pe drumul care urcă de la Pensiunea Serena până la cabana militară sunt aruncate pe jos prezervative folosite şi şerveţele”, spunea Andrei Gavrilă, pe un site pentru sesizări la adresa Primăriei.

abonare newsletter