Actualitate

Homosexualii îşi fac de cap în Parcul Colina în plină zi

Un grup de locatari de pe strada Colinei, din zona parcului Colina, au semnalat o situaţie „stânjenitoare” care are loc în ultima vreme în zona în care locuiesc.

„Dorim să vă semnalăm o situație stânjenitoare și potențial periculoasă.  În zona Parcului Colina, între aleea cea mai de jos și grupul de case de pe strada Colinei nr. 7, 9, 9A și 11, începând din această primăvară s-a format un loc de întâlnire al unor persoane homosexuale care întrețin relații sexuale în spațiul public profitând de boscheții și tufișurile care împiedică vizibilitatea dinspre aleea de plimbare, în schimb se expun vizibilității din zona caselor”, spune Radu Bocăniciu, pe un site de reclamaţii şi sesizări.

Homosexualii se întâlnesc în plină zi şi fac sex după tufişurile care împiedică vizibilitatea. „Aceste persoane își oferă serviciile celor care trec prin zonă, unul dintre locatari de pe str. Colinei primind astfel de avansuri.  Activitatea lor se desfășoară sistematic, de regulă în zilele însorite după-masa de pe la orele 16:00-17:00”, mai spune clujeanul.


Clujenii le cer autorităţilor locale să ia măsuri pentru a împiedica asfel de manifestări.

„Cu ocazia zilei de curățenie ocazionate de evenimentul Believe in Green organizat în data de 25 aprilie 2015 au fost colectate foarte multe gunoaie lăsate de aceste persoane: prezervative, șervețele, pături, sticle, etc. Dat fiind faptul că această activitate de întreținere de relații sexuale în spațiul public tinde să se pemanentizeze și să transforme parcul Colina dintr-un loc de recreere și plimbare într-unul de promiscuitate și mizerie, cu potențial pericol pentru copiii sau persoanele vulnerabile care trec prin zonă, vă rugăm să luați măsuri pentru împiedicarea degradării acestui spațiu public”, a precizat  Radu Bocăniciu.


„Am formulat o sesizare în acest sens și către poţitie, în data de 25 aprilie 2015, însă pentru a împiedica perpetuarea acestor fapte vă rugăm să dispuneți curățarea zonei respective de boscheții și tufișurile care favorizează ascunderea acestor persoane și întreținerea de relații sexuale în zonă”, a concluzionat clujeanul.

Ultimele Stiri
abonare newsletter