Actualitate

Clujean, lovit mortal de un tren, între staţiile Dej Călători şi Dej Triaj

Un clujean de 51 de ani a murit, luni dimineaţă, 27 aprilie 2015, după ce a fost lovit în plin de un tren Regio, între staţiile Dej Călători şi Dej Triaj.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Simona Vîrci, accidentul s-ar fi produs după ce un bărbat în vârstă de 51 de ani din Dej, judeţul Cluj, a încercat să traverseze calea ferată fără să se asigure, fiind lovit în plin de trenul Regio care circula pe ruta Sighetu Marmaţiei – Cluj-Napoca.

"Din primele cercetări a reieşit că este vorba despre o persoană care s-ar fi angajat fără să se asigure în traversarea liniei de cale ferată şi a fost accidentată mortal de un tren Regio, care circula dinspre judeţul Maramureş spre judeţul Cluj. În urma investigaţiilor, poliţiştii au stabilit că persoana decedată este un bărbat de 51 de ani din Dej”, a declarat Simona Vîrci.


Potrivit aceleiaşi surse, traficul feroviar nu a fost perturbat în urma accidentului. Poliţiştii continând cercetările în acest caz pentru a stabili exact cauzele produceri lui.

Ultimele Stiri
abonare newsletter