Actualitate

Senatorul Cordoş: Am încredere că acuzaţiile DNA nu sunt adevărate. Am încredere în familia mea

Senatorul PSD Alexandru Cordoş a declarat, joi, în urma percheziţiilor DNA la SJU Cluj, într-un caz în care ar fi vizată şi soţia sa, că are încredere în familia sa, şi consideră că "justiţia va dovedi" că acuzaţiile nu sunt adevărate, adăugând că nu are nicio legătură "cu aceste lucruri".

"Am încredere că aceste acuzaţii nu sunt adevărate, am încredere în soţia mea, în familia mea. Faptul că lucrează la Resurse Umane, sigur că este obligată să vorbească cu multă lume, dar eu cred că aceste lucruri justiţia le va dovedi că nu sunt adevărate. În ceea ce mă priveşte, nu am nicio legătură cu aceste lucruri, este expunerea omului politic întotdeauna în această situaţie", a declarat Cordoş, citat de Mediafax.

Senatorul PSD a adăugat că nu ştie dacă soţia sa a fost dusă la audieri la DNA.


"Ştiu doar că au fost percheziţii la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj", a mai spus Alexandru Cordoş.

Procurorii DNA fac, joi, percheziţii la Spitalul Judeţean Cluj, iar potrivit unor surse judiciare între cei vizaţi se află şi soţia senatorului Alexandru Cordoş, Mihaiela Cordoş, dar şi parlamentarul, în mod indirect, dosarul vizând infracţiuni de trafic de influenţă pentru ca opt persoane să obţină locuri de muncă la instituţii publice.

Ultimele Stiri
abonare newsletter