Actualitate

Culmea taximetriei: să practici meseria fără permis de conducere

Poliţiştii au dat amenzi marţi, 21 aprilie, în valoare de circa 3.000 lei, pentru nereguli constatate în desfăşurarea serviciilor de taximetrie şi rent-a-car.

Poliţiştii rutieri şi cei din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj-Napoca au acţionat marţi, 21 aprilie, în zona Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj. Activitatea a vizat respectarea legislaţiei privind desfăşurarea activităţii de taximetrie şi rent-a-car cu asigurarea şoferului.

În urma controlului, pentru neregulile constatate, politiştii au dat amenzi, în valoare totală de aproximativ 3.000 lei, la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice şi la Legea 38/2003 privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere.  


„Un bărbat de 47 de ani, a fost depistat în timp ce efectua activităţi de taximetrie fără a deţine atestat profesional. Mai mult, polițiștii au constatat că acesta nu deținea nici permis de conducere. În cauză, se efectuează cercetări pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, au declarat reprezentanţii IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter