monitorulcj.ro Menu

Actualitate

Aparate noi de fitness în Parcul Central

Vechile aparate de fitness din Parcul Central au fost demontate în urmă cu câteva săptămâni.

foto:facebook/EmilBoc.Intotdeaunapentruclujeni

În zona Casino din Parcul Central au fost montate aparate noi de fitness. “Noi aparate de fitness au fost instalate de Primăria Cluj-Napoca în Parcul Central. Haideți la mișcare!”, a scris primarul Emil Boc pe pagina oficială de Facebook.

Reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca au precizat că anul trecut a avut loc o licitaţie pentru schimbarea aparatelor vechi cu altele noi. În mai 2014, Primăria Cluj-Napoca a lansat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) un anunţ privind lansarea licitaţiei pentru cumpărarea de aparate de fitness în aer liber. Conform anunţului, urma să fie încheiat un acord cadru cu un singur operator pe o perioadă de patru ani pentru furnizarea acestor aparate. 
Valoarea estimată a acordului este de 2.055.000 lei (aproape 445.000 euro) fără TVA. Frecvenţa contractelor care vor fi atribuite este anuală, iar valoarea contractelor subsecvente este de 513.750 lei (114.000 euro) fără TVA pentru un singur contract. 

În urmă cu trei ani, Primăria Cluj-Napoca a amplasat aparate de fitness în aer liber în zece locaţii din oraş, majoritatea dintre acestea fiind în parcuri.