Actualitate

Câţi bani cheltuie Primăria pentru spălarea maşinilor

Primăria Cluj-Napoca are în dotare 21 de autoturisme, din care patru SUV-uri şi o autoutilitară.

Primăria Cluj-Napoca a lansat un anunţ de achiziţie publică pentru găsirea unei firme care să spele maşinile din dotarea instituţiei. Pentru spălarea celor 21 de maşini, Primăria este dispusă să cheltuie aproape 14.000 lei, fără TVA. Pentru serviciul prestat, firma care va fi desemnată câştigătoare în urma analizei ofertelor va trebui să facă spălat exterior (spălare cu spumă activă plus ceară) şi curăţat interior (aspirare habitaclu şi portbagaj, curăţare preşuri, geamuri, bord).

Potrivit caietului de sarcini, firmele interesate trebuie să îndeplinească anumite condiţii, inclusiv distanţa faţă de Primărie. “Distanţa maximă faţă de sediul Primăriei să nu depăşească 3 kilometri. Ofertantul trebuie să deţină cel puţin o unitate specializată pentru prestarea serviciului în municipiul Cluj-Napoca, dotată cu cel puţin două boxe de spălare”, este precizat în caietul de sarcini. De asemenea, timpul de prestare a serviciului trebuie să fie unul clar stabilit. “Timpul de prestare a serviciilor să nu depăşească 40 de minute pentru spălarea exterioară a caroseriei, precum şi a curăţirii şi cosmetizării interioare. În cazul unei programări telefonice, timpul de aşteptare în vederea efectuării serviciului să nu depăşească 10 minute de la ora programată”, se mai arată în caietul de sarcini.


Pe durata unui an, cele 16 autoturisme vor fi spălate în exterior de 768 de ori pe an şi vor fi curăţate în interior de 192 de ori. Autoutilitara din dotarea Primăriei va fi spălată de 48 de ori într-un an şi va fi curăţată în interior de 12 ori, iar cele patru autoturisme de teren (SUV) vor fi spălate de 192 de ori şi curăţate în interior de 48 de ori.

Ultimele Stiri
abonare newsletter