Actualitate

Incendiu puternic în Gherla

Un incendiu s-a produs în noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orei 03:00, în localitatea clujeană Gherla. O magazie a luat foc, pompierii reuşind cu greu să stingă focul.

Potrivit Dejeanul.ro magazia care a luat foc aparţinea unei cabane situate pe un deal la ieşire din Gherla spre Fizeşu Gherlii. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de stingere a incendiului, un echipaj de poliţie şi o echipa de medici de la Spitalul din Gherla.

Din cauza faptului că imobilul incendiat era pe un deal pompierii au fost nevoiţi să lase autospecialele pe şoseaua principală şi să urce pe jos până la locul incendiului.  Focul a fost stins în aproximativ 30 de minute cu găleţi şi butoaie de apă, găsite chiar la faţa locului.


Poliţiştii au verificat dacă în cabană se află cineva, însă locuinţa era goală, iar uşa deschisă. Aceştia încearcă acum să afle cine este proprietarul cabanei unde a izbucnit incendiul.

Din primele cercetări reiese faptul că cel mai probabil incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit, deoarece magazia era alimentată cu energie electrică. Respectiva anexă, dar şi bunurile depozitate au fost distruse complet, potrivit aceleaşi surse.

Ultimele Stiri
abonare newsletter