Actualitate

Trei minori răniţi din cauza unui şofer beat

Un accident rutier a avut loc duminică, 29 martie, în jurul orei 22:30, în localitatea Livada, soldat cu rănirea uşoară a cinci persoane şi avarierea a două autovehicule.

Un bărbat, de 27 ani, din Mintiu Gherlii, în timp ce conducea un autovehicul dinspre Gherla, înspre Livada, a efectuat un viraj la stânga pentru a intra pe un drum comunal, fără a se asigura corespunzător. Astfel, a intrat în coliziune cu un autoturism care venea din sens opus.

În urma impactului, autoturismul care avea direcţia Gherla - Livada a fost proiectat în şanţul care mărginea carosabilul. Poliţiştii au stabilit la faţa locului că şoferul acestui autoturism se afla sub influenţa alcoolului, fiindu-i recoltate probe biologice pentru stabilirea gradului de alcoolemie în sânge.


„Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a celor doi conducători auto, precum şi a trei minori, pasageri în autoturismul care circula regulamentar. Valoarea pagubelor materiale a fost estimată la 32.000 de lei. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier”, au declarat reprezentanţii IPJ Cluj.

abonare newsletter