Actualitate

Agenţii economici din Cluj, în vizorul polițiștilor antifraudă

Poliţiştii clujeni au verificat, în acest sfârșit de săptămână, activitatea a peste 10 agenţi economici, fiind aplicate sancţiuni de circa 27.000 de lei.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj - Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, împreună cu reprezentanți din cadrul Direcției Sanitar Veterinare Cluj, au desfășurat activități de prevenire și combatere a activităților ilicite, de natură economico-financiară, derulate pe raza municipiului Cluj-Napoca.

„Au fost verificate 12 societăți comerciale, iar pentru neregulile constatate, poliţiştii au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 27.000 de lei. Cele mai multe dintre acestea au fost aplicate pentru nerespectarea Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite. Totodată, pentru abaterile constatate, au fost ridicate în vederea confiscării țigarete, arbuști ornamentali şi carne de pui”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj.


Polițiștii continuă acțiunile pentru impunerea unui climat economic sigur şi pentru combaterea ilegalităţilor economice care prejudiciază bugetul consolidat al statului.

abonare newsletter