Actualitate

Clujul istoric aprins de la o gheretă de carne. Printre zecile de mașini parcate aiurea și baruri, nici un hidrant nu a fost de găsit

Ghereta unui comerciant de cârnați a ars în această dimineață ca o torță în zona Casei Matei Corvin din centrul Clujului, iar flăcările au distrus fațada unei clădiri.

Potrivit martorilor, incendiul a izbuncit după ora patru dimineața pe strada Virgil Fulicea, flăcările cuprinzând o gheretă la care peste zi se vând produse tradiționale din carne. De la gheretă, flăcările s-au extins foarte rapid, astfel încât au ars și ramele de geam ale apartamentelor aflate în clădire.

Pentru stingerea incendiului au fost deplasate două autospeciale de stingerea a incendiului. Prima mașină a trebuit să ceară ajutor de la un barman pentru a putea intra pe strada blocată de stâlpișori retractabili.


Nici a doua mașină nu a avut cum să intervină prea aproape de clădire, din cauza mașinilor parcate pe străzile pietonale, utilitara pompierilor fiind nevoită să rămână pe strada Memorandumului de unde a fost întins un furtun pentru stingerea incendiului.

Un pompier aflat la fața locului a declarat, citat de buzznews.ro, că în zona respectivă plină de cafenele și baruri nu există hidranți care să permită pompierilor să alimenteze în cazul unor incendii puternice.

Ultimele Stiri
abonare newsletter