Actualitate

Clujean, arestat de poliţişti după ce şi-a bătut vecinul până l-a băgat în spital

Un bărbat, de 36 de ani, a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţiştii clujeni pentru vătămare corporală. Acesta este bănuit că, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, şi-a bătut atât de rău vecinul, în vârstă de 55 de ani, până când acesta a ajuns la spital.

Foto arhiva. Poza ilustrativă Foto arhiva. Poza ilustrativă

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Dej au reţinut un bărbat, de 36 de ani, din Dej, pentru vătămare corporală după ce un bărbat, de 55 de ani, din aceeaşi localitate, a sesizat Poliţia cu privire la faptul că a fost victima unei agresiuni, comisă de către vecinul său, în timp ce se aflau pe stradă.

„Din cercetări a reieşit că între cei doi, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a survenit un conflict spontan, în urma căruia victima ar fi fost lovită cu picioarele în partea inferioară a trunchiului, necesitând un număr mare de îngrijiri medicale”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.


Bărbatul de 36 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, iar instanţa competentă a dispus continuarea cercetărilor faţă de acesta sub control judiciar, sub aspectul săvârşirii infractiunii de vătămare corporală.

Investigaţiile continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Ultimele Stiri
abonare newsletter