Actualitate

Flori imense din hârtie au împânzit oraşul. Care este motivul? - FOTO

În mai multe zone verzi neamenajate din oraş au apărut flori albe, imense, din hârtie.

Decorarea spaţiilor verzi din Cluj-Napoca cu flori din hârtie face parte din programul Day 15, o parte a proiectului Cluj Capitală Europeană a Tineretului 2015.

Au fost alese opt zone verzi din oraş care au fost scoase în evidenţă printr-o instalaţie artistic de flori albe, realizate din hârtie. Prin această acțiune, comunitatea estet îndemnată să fie atentă asupra spațiului în care locuieşte, dar și să semnaleze alte locuri care pot fi înfrumusețate cu ajutorul cetăţenilor.


“Pentru luna martie, ne-am hotărât să atacăm acest subiect al spaţiilor verzi din oraş. Ideea a fost să creăm 10 flori foarte mari pe care să le ducem în opt locuri din Cluj-Napoca cu diverse neajunsuri în materie de spaţii verzi sau cu spaţii verzi, dar neamenajate”, a declarat Răzvan Luca, coordonatorul proiectului Day 15.

În cadrul Day 15, ediţia martie se vor desfăşura încă trei activităţi, una dintre ele fiind o surpriză.


În ianuarie, au fost lipite, în autobuzele din oraş, stickere cu citate şi versuri ale unor poeţi celebri din România şi în luna februarie au fost decorate mai multe ziduri din Cluj-Napoca cu flori origami.

Ultimele Stiri
abonare newsletter